Incendiu de amploare la un bloc de pe Bulevardul Mihai Bravu din Bucureşti VIDEO

Pompierii din Bucureşti au intervenit pentru stingerea unui incendiu şi salvarea persoanelor dintr-un bloc de locuinţe aflat pe Bulevardul Mihai Bravu. 

RomaniaTV.net
06 aug. 2020, 08:43
Incendiu de amploare la un bloc de pe Bulevardul Mihai Bravu din Bucureşti VIDEO

UPDATE Incendiul a fost stins.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Intervenim pentru stingerea unui incediu şi salvarea persoanelor dintr-un bloc de locuinţe din bd Mihai Bravu intersecţia cu Basarabia, unde se observă flacără şi se degajă mult fum la etajul 10. Momentan nu sunt persoane rănite. Intervin şase autospeciale de stingere. În sprijin, acţionează şi Detaşamentul Special de Salvatori„, transmite ISU.

Instituţia anunţă că şapte locatari, dintre care cinci adulţi şi doi copii, au fost uşor expuşi la fum.

În interior intervin echipaje de căutare – salvare şi concomitent se lucrează pentru stingerea incendiului. Arde puternic într-un apartament, cu degajare mare de fum pe casa scării. Intervin 10 autospeciale de stingere, 2 SMURD, 3 autoscări, 1 descarcerare. Se intervine de la înălţime cu autoscările pe ambele faţade ale clădirii. Incendiul s-a dezvoltat inclusiv pe casa scării, până în exteriorul clădirii, pe faţada blocului. La etajul 10 unde s-a produs incendiul se verifică în apartamentele învecinate, au fost găsiţi mai mulţi locatari, nu sunt în pericol, vor rămâne în interior alături de salvatori, nu se poate coborî din cauza temperaturii ridicate„, anunţă ISU.