Incendiu de proporții în Delta Văcărești! Pompierii intervin cu șase autospeciale de stingere| VIDEO

Un incendiu de proporții a izbucnit miercuri în Delta Văcărești din Capitală. Flăcăriile s-au extins pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați. Pompierii intervin cu șase autospeciale de stingere și au solicitat întăriri.

20 mart. 2024, 15:03

Incendiu de proporții în Delta Văcărești!  UPDATE: Pompierii au anunţat localizarea focarelor şi lichidarea incendiului.

Incendiu de proporții în Delta Văcărești!  UPDATE: Reprezentanții ISU spun că suprafata afectată estimată în acest moment este de 7000 mp. ”Se lucreaza pentru localizare”, a transmis ISU București.

Incendiu de proporții în Delta Văcărești! Inițial, la fața locului s-au deplasat șase autospeciale de stingere, însă văzând amploarea cu care se propagă incendiul, pompierii au cerut suplimentarea numărului autospecialelor.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs în Delta Văcăresti. Suprafața afectată este de aprox. 1000 mp, sunt mai multe focare. Există pericol de propagare. Au fost alertate 11 autospeciale de stingere”, au transmis reprezentanții ISU.

Știre în curs de actualizare.