Incendiu de proporții în cartierul Obor din Capitală. Apartament în flăcări, zeci de persoane evacuate

Incendiu puternic în cartierul Obor. Un apartament de la etajul al treilea al imobilului a luat foc, duminică dimineață.

14 apr. 2024, 10:28
Incendiu de proporții în cartierul Obor din Capitală. Apartament în flăcări, zeci de persoane evacuate

Update. Incendiu puternic în cartierul Obor. Victime transportate la spital cu expunere la fum:

  • Spital Pantelimon barbat 76 ani
  • Spital Floreasca femeie 45 ani
  • Spital Floreasca femeie 64
  • Spital Grigore Alexandrescu baiat 14 ani.

Update. Incendiu de proporții în cartierul Obor din Capitală. Până la acest moment, patru persoane au fost transportate la spital și alte cinci persoane sunt evaluate la locul interventiei.

Incendiu de proporții în cartierul Obor din Capitală. Cu toate că locatarii se aflau în interior, au reușit să iasă la timp din clădire, din fericire.

Pompierii au intervenit la fața locului cu opt autospeciale de stingere. Casa scării a fost afectată de fum și de temperatura ridicată.

Citește și Incendiu de proporții la un bloc cu opt etaje din București. Două persoane au murit, iar mai mulți adulți și copii au avut nevoie de îngrijiri medicale

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament la etajul 3, pe Bulevardul Gara Obor, sectorul 2, municipiul București.

La sosirea forțelor, incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă și cu degajări de fum, în interiorul apartamentului, cu extindere la fațada cladirii. Fumul s-a degajat pe casa scării și a pătruns în apartamentele locatarilor de la etajele superioare.

S-a procedat la evacuarea unor locatari prin exteriorul cladirii, folosind autoscara.

În acest moment sunt 3 persoane asistate medical la ambulanțele SMURD.

Au fost alertate 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, 2 autospeciale de descarcerare şi 5 ambulanțe SMURD”, precizează ISU.

Citește și Cum a primit un jandarm din București 300.000 de euro în ziua de salariu. Greșeala care l-a îmbogățit peste noapte. ”Îți cumperi Lamborghini”

Incendiu de proporții la un bloc cu opt etaje din București.

Două persoane au murit. În total, zece victime adulte au fost asistate medical, dintre care două au decedat din cauza expunerii la fum.

Zece adulți și un copil au avut nevoie de urgență de intervenția echipajelor SMURD. Una dintre victime a murit.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un imobil de tip P+8, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în municipiul Bucureşti.