Incendiu de proporții la un bloc cu opt etaje din București. Două persoane au murit, iar mai mulți adulți și copii au avut nevoie de îngrijiri medicale

Un incendiu de proporții a izbucnit, sâmbătă, la un bloc cu opt etaje din București. Pompierii au intervenit de urgență cu mai multe autospeciale.

13 apr. 2024, 18:58

Update. Victima aflată în stop cardio-respirator a decedat. În total, zece victime adulte au fost asistate medical, dintre care două au decedat din cauza expunerii la fum.

Update. Un copil a fost transportat la spital cu atac de panică. Un bărbat de 50 de ani a murit, iar o femeie de 60 de ani e în stop cardio-respirator.

Știre inițială

Zece adulți și un copil au avut nevoie de urgență de intervenția echipajelor SMURD. Una dintre victime a murit.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un imobil de tip P+8, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în municipiul Bucureşti.

Citește și Șefa secției ATI de la Sfântul Pantelimon rupe tăcerea după morțile suspecte din spital: ”Avem de înfruntat furia unei singure persoane”

”Incendiul se manifestă la etajele 7-8, pe faţada clădirii. Incendiul este localizat. Echipajele SMURD au acordat primul ajutor calificat unui număr de 10 victime adulte (una dintre ele a decedat) şi 1 copil”, a transmis sursa citată.

Au intervenit 8 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, două autospeciale de descarcerare şi 8 ambulanţe SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple.

Citește și Cât au ajuns să coste roșiile și verdețurile în Piața Obor din București. Adrian Câciu, ministrul Investițiilor, a făcut o comparație cu prețurile din anii trecuți