INCENDIU de proporţii în centrul Craiovei. Două maşini s-au făcut scrum VIDEO

Două maşini au ars ca o torţă în centrul Craiovei, în noaptea de luni. Un martor a filmat vâlvătaia, dar şi intervenţia extrem de riscantă a pompierilor pentru stingerea focului. Persoana care a pus focul a fost surprinsă de o cameră de supraveghere amplasată în zonă, iar poliţiştilor le-a fost uşor să o identifice, informează România TV

22 sept. 2015, 07:56
INCENDIU de proporţii în centrul Craiovei. Două maşini s-au făcut scrum VIDEO

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede clar cum o persoană îmbrăcată într-un hanorac şi care avea capul acoperit cu o glugă se apropie de cele două autoturisme. Aceasta a stat aproximativ un minut între ele, iar apoi a plecat.

După doar câteva secunde însă, la partea din faţă a uneia dintre maşini au izbucnit flăcări puternice care s-au extins rapid şi la cel de-al doilea autorurism.

Citeşte şi Panică într-un cartier sucevean după ce o maşină a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au intervenit VIDEO

Flăcările au fost observate de locatarii din zonă care au sunat imediat la 112. Una dintre maşini a fost avariată în proporţie de 70 la sută, iar cea de-a doua în proporţie  de 30 la sută.

După ce au văzut imaginile, poliţiştii au identificat imediat persoana vinovată. Este vorba despre o femeie în vârstă de 30 de ani care a fost internată la psihiatrie pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care a recurs la un asemenea gest.