Incendiu de proporţii în Maramureş. Un depozit uriaş a fost făcut scrum VIDEO

Incendiu devastator în Ulmeni, judeţul Maramureş. Un depozit de 2.500 de metri pătraţi, plin cu lână, a ars aproape în totalitate, potrivit România TV. Paznicul societăţii a anunţat pompierii imediat ce a văzut flăcările, dar focul s-a extins foarte repede. Pagubele se ridică la câteva sute de mii de euro.

10 mai 2014, 18:48
Incendiu de proporţii în Maramureş. Un depozit uriaş a fost făcut scrum VIDEO

Flăcările au cuprins depozitul în câteva minute. În hală se afla doar paznicul. Bărbatul a încercat să stingă focul, dar, pentru că depozitul era plin cu lână, n-a avut nicio şansă în faţa flăcărilor imense. „Hala era plină cu lână. Am chemat pompierii şi nici ei nu au putut să facă nimic până nu au stins gazul şi curentul„, a declarat paznicul depozitului.

Pompierii au luptat mai bine de trei ore cu flăcările, dar nu au mai putut salva nimic. Din depozit au mai rămas doar patru pereţi. „Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 2.000-2.500 de metri pătraţi„, a declarat şeful ISU Maramureş, Dan Mureşan.

Pagubele se ridică la câteva sute de mii de euro. Autorităţile au deschis o anchetă, dar deocamdată nu se ştie de la ce a izbucnit focul.

CITEŞTE ŞI: Incendiu la un internat din Baia Mare. Trei elevi intoxicaţi cu fum, luaţi cu ambulanţa