Incendiu de proporţii într-un imobil din Capitală. Doi copii au fost internaţi de urgenţă la spital

Un incendiu de proporţii a avut loc, sâmbătă după-amiază, la parterul unui imobil din Sectorul 1 al Capitalei. Se pare că flăcările au izbucnit pe strada Şaradei.

23 ian. 2021, 17:58
Incendiu de proporţii într-un imobil din Capitală. Doi copii au fost internaţi de urgenţă la spital

Incendiu de proporţii într-un imobil din Capitală. Din păcate, victime au fost doi copii, de 5 și 7 ani, care au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Incendiu de proporţii într-un imobil din Capitală. Victime, doi copii de 5 şi 7 ani. Cum s-a întâmplat totul

Doi copii, de 5 și 7 ani, au fost duși sâmbătă la Spitalul Grigore Alexandrescu, după ce au inhalat fum în timpul unui incendiu produs în sectorul 1 al Capitalei.

Incendiul s-a produs într-o cameră situată la parterul locuințe aflate pe strada Șaradei.

Pompierii au intervenit de urgenţă la faţa locului, unde doi minori au fost găsiţi conștienți, dar care au fost expuși la fum, fiind evacuați din clădire de ceilalți locatari. Copiii au fost transportați la spitalul Grigore Alexandrescu pentru mai fi investigaţi.

De asemenea, o femeie de 70 ani a inhalat monoxid de carbon.

De altfel, în urmă cu câteva zile, terasa unui restaurant din Bucureşti a luat foc. Fumul gros ajunsese la etajele superioare și s-a dus până la mansardă, unde locuiește patronul, împreună cu soția și cei doi copii. Toți erau acasă în acel moment. Angajații restaurantului – care se pregăteau să închidă – au reușit să iasă pe fereastră, înainte de sosirea pompierilor.

Focul a izbucnit aproape de miezul nopții. După ce au făcut ultimele livrări la domiciliu, în timp ce se pregăteau să închidă, angajații au fost alertați de unul dintre ospătari.

Toţi angajaţii erau la primul etaj al clădirii, adică în bucătăria restaurantului. Pentru că erau speriați de fumul care a început să intre în încăpere, o parte dintre ei eu ieșit rapid pe geam și au sărit de pe copertină terasei. Ceilalți au fost ajutați de câțiva angajați ai unei benzinării din zonă, care au adus o scară și i-au ajutat să coboare.

Citeşte şi: Incendiu la Spitalul Municipal din Roman. Mai mulţi pacienţi, evacuaţi de urgenţă. A fost activat planul roşu de intervenţie