Incendiu de proporții la o hală de deșeuri din Sibiu. Fumul negru e văzut din toate cartierele orașului

Un incendiu uriaș a izbucnit, miercuri după-amiaza, în zona industrială Vest din municipiul Sibiu, la o hală de deșeuri.

28 iun. 2023, 15:29
Incendiu de proporții la o hală de deșeuri din Sibiu. Fumul negru e văzut din toate cartierele orașului

Incendiul a putut fi văzut de la distanță, din mai multe cariere ale orașului. Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul.

ISU Sibiu a trimis o avertizare de tip RO-Alert pe telefoanele sibienilor în urma incendiului la hala de deșeuri din Zona Industrială Vest. Este vorba despre un accident industrial, iar sibienii au fost rugați să evite zona.

„Incendiul se manifestă cu flacără și degajări mari de fum pe o suprafață de aproximativ 300 mp. La fața locului sunt mobilizate trei autospeciale de stingere, două autoscări, două autospeciale de primă intervenție și comandă, două echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare și o autocisternă”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Incendiu cumplit în Satu Mare

Incendiu cu degajări mari de fum la o hală cu mase plastice din Satu Mare. Ro-alert şi după un incendiu în Dâmboviţa

Incendiu puternic la o firmă din judeţul Satu Mare. Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit zilele trecute pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o hală depozitare mase plastice din localitatea Botiz.

„Intervenţie în cazul unui incendiu izbucnit la o hală în municipiul Târgovişte pe Strada Petru Cercel. La locul incendiului pompierii au constatat că incendiul se manifestă la acoperişul unei hale de aproximativ 500 metri pătraţi”, precizează ISU Dâmboviţa.

La faţa locului au acționat patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţimi şi un echipaj SMURD.

„Incendiu major cu degajări mari de fum produs la hală industrială din zona Mall Dâmboviţa. Ocoliţi/evitaţi zona. Lăsaţi libere căile de acces pentru forţele de intervenţie”, a fost mesajul RO-ALERT transmis populaţiei din zonă.