Incendiu cu degajări mari de fum la o hală cu mase plastice din Satu Mare. Ro-alert şi după un incendiu în Dâmboviţa

Incendiu puternic la o firmă din judeţul Satu Mare. Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare intervin în aceste momente pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o hală depozitare mase plastice din localitatea Botiz. S-au deplasat…

25 iun. 2023, 16:05

UPDATE Un incendiu a izbucnit, duminică, la o hală industrială din Târgovişte din apropierea mall-ului din localitate, fiind emis un mesaj RO-ALERT ce anunţă degajări mari de fum şi recomandă cetăţenilor să evite zona, informează ISU Dâmboviţa.

„Intervenţie în cazul unui incendiu izbucnit la o hală în municipiul Târgovişte pe Strada Petru Cercel. La locul incendiului pompierii au constatat că incendiul se manifestă la acoperişul unei hale de aproximativ 500 metri pătraţi”, precizează ISU Dâmboviţa.

La faţa locului acţionează patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţimi şi un echipaj SMURD.

„Incendiu major cu degajări mari de fum produs la hală industrială din zona Mall Dâmboviţa. Ocoliţi/evitaţi zona. Lăsaţi libere căile de acces pentru forţele de intervenţie”, a fost mesajul RO-ALERT transmis populaţiei din zonă.

Pompierii intervin, duminică, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la la o hală de depozitare mase plastice din localitatea Botiz. Nu sunt anunţate victime.

Accident cumplit la Bistriţa, tânărul de 19 ani a murit pe loc. Coliziuni grave pe toate şoselele în weekend
”Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare intervin în aceste momente pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu produs la o hală depozitare mase plastice din localitatea Botiz”, anunţă, duminică, ISU Satu Mare.

Sursa citată a precizat că s-au deplasat la locul intervenţiei 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor.

La sosirea echipajelor de pompieri, flăcările se manifestau pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi. ”Din primele informaţii, incendiul a fost localizat şi nu sunt înregistrate victime”, au mai transmis pompierii.

Citeşte şi:

Raed Arafat, primele declarații după incendiul de la Petromidia: „Trei pompieri au fost răniți. Au fost mobilizate inclusiv echipaje medicale”