Incendiu de proporţii la un centru de afaceri din Moscova VIDEO

Un incendiu de proporţii a cuprins luni un centru de afaceri din Moscova, a anunţat Nexta. În imaginile apărute pe reţelele de socializare au apărut imagini cu fumul gros care se ridică deasupra clădirii în flăcări.

16 mai 2022, 17:30
Incendiu de proporţii la un centru de afaceri din Moscova VIDEO

Incendiu puternic în Moscova. Flăcările au cuprins un centru de afaceri din capitala Rusiei. Este vorba despre Centrul de afaceri cu 18 etaje Dm Tower, aflat încă în construcție, de pe terasamentul Novodanilovskaya din centrul Moscovei.

Pe contul de Twitter al Nexta, site independent de știri din Belarus, au fost publicate imagini de la incendiu. În filmare se poate vedea fumul negru şi gros care se ridică în aer de la ultimele etaje ale cădirii.

Citeşte şi: Putin, primele declaraţii după ce s-a scris că a fost operat de cancer: „Avem dovada, Ucraina a dezvoltat arme biologice”

Un constructor care a lucrat pe șantier a declarat unui corespondent MSK1.RU că incendiul a avut loc de fapt la ultimul etaj, unde ar fi luat foc o cameră.

Deocamdată nu se cunosc prea multe detalii despre incendiu, dacă sunt victime sau de la ce a pornit focul.

Citeşte şi: Rusia, acuzată că a lansat bombe cu fosfor asupra combinatului Azovtal după ce Ucraina a câştigat Eurovision