INCENDIU DE PROPORŢII la un depozit de mase plastice din Timişoara VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o hală cu mase plastice din Timișoara, flăcările  atingând mai mult de zece metri. Focul s-a extins repede şi exista pericolul să cuprindă şi două service-uri auto aflate în aceeaşi curte. Alertaţi, proprietarii maşinilor au venit într-un suflet să-şi salveze autoturismele. Pompierii au acţionat cu șase autospeciale, pentru stingerea focului.

RomaniaTV.net
16 iun. 2012, 05:22
INCENDIU DE PROPORŢII la un depozit de mase plastice din Timişoara VIDEO

Incendiul a izbucnit puţin înainte de miezul nopţii şi a cuprins rapid hala unde erau depozitate materiale uşor inflamabile. Vâlvătaia a fost atât de mare, încât putea fi observată de la câteva străzi distanţă. „Am ieşit afară să văd ce puşcă aici aproape şi am văzut că acolo din spate iese fum”, relatează paznicul depozitului.

În curtea în care se afla depozitul mai funcţionau şi două service-uri auto în care se aflau mai multe maşini. Disperaţi, proprietarii autoturismelor s-au mobilizat pentru a le scoate din garaje. Pentru a stinge flăcările înalte de câţiva metri a fost nevoie de intervenţia a 50 de pompieri cu 7 autospeciale.

„Incendiul se manifestă destul de violent. Arde pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi. La faţa locului s-au deplasat de îndată două autospeciale. Am realizat apoi că este nevoie de forţe suplimentare”, a declarat Diana Sindia Vlaia, purtător de cuvânt la ISU Timiş.

Focul a fost stins abia spre dimineaţă. Pompierii urmează acum să stabilească cauza incendiului.