Incendiu de proporții la un depozit de materiale de construcții din Cluj! A fost emis Ro-Alert

Un incendiu de proporții a izbucnit joi dimineață la un depozit de materiale de construcții din Cluj Napoca. Din cauza flăcărilor care se manifestau extrem de violent, dar și a fumului gros care putea fi văzut de la sute de kilometri, autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert prin care cetățenii au fost sfătuiți să rămână în case.

15 feb. 2024, 10:24
Incendiu de proporții la un depozit de materiale de construcții din Cluj! A fost emis Ro-Alert

Incendiu de proporții la un depozit de materiale de construcții din Cluj! Până la această oră nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului, însă la fața locului au intervenit mai mulți pompieri din cadrul Detașamentelor 1, 2 și Turda cu șase autospeciale și două autoscări.

Citește și Incendiu de proporții într-un bloc din Oltenița! Mai mulți oameni au rămas blocați de flăcări în balcoane

Incendiu de proporții la un depozit de materiale de construcții din Cluj!

„Pompierii din cadrul Detașamentelor 1, 2 și Turda intervin în aceste momente cu 6 autospeciale și 2 autoscări pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o hală situată pe Calea Baciului din municipiul Cluj-Napoca.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 7.30. Nu sunt până în prezent persoane care să solicite consult medical. Preventiv la fața locului s-a alocat și un echipaj SMURD”, a transmis reprezentanții ISU Cluj, care a comunicat ulterior că incendiul a fost localizat, fiind cerute și două autospeciale din Bihor și Sălaj.

Din cauza flăcărilor care se manifestau extrem de violent, dar și a fumului gros care putea fi văzut de la sute de kilometri, autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert prin care cetățenii au fost sfătuiți să rămână în case.

Potrivit stiridecluj.ro, depozitul care a luat foc joi dimineață aparține companiei Kazinst Grup S.R.L, înființată în anul 2010, care are ca obiect principal de activitate comercializarea de echipamente și accesorii de instalații.

Compania are în prezent un portofoliu de aproximativ 10.000 de articole, într-o gamă completă de instalații: termice, hidro, climă; panouri solare; obiecte sanitare; produse de la peste 64 de furnizori recunoscuți pe plan internațional.

Kazan Group oferă instalații și soluții complete: service, mentenanță și autorizare în funcționare pentru echipamentele vândute.

”Acum am ajuns, o să aflu ce s-a întâmplat”, a declarat reprezentantul firmei care a venit imediat la fața locului, după ce a fost înștiințat de incendiu.

Citește și Incendiu de proporţii după o explozie la un imobil din Sectorul 5. Victimele, transportate la Spitalul de Arși și la Spitalul Bagdasar. VIDEO