Incendiu de proporţii la un hotel din Braşov. Pompierii intervin cu şase autospeciale VIDEO

Pompierii brașoveni au fost sesizați miercuri seară cu privire la izbucnirea unui incendiu la acoperișul unui hotel din localitatea Rupea, județul Brașov.

12 ian. 2022, 23:12
Incendiu de proporţii la un hotel din Braşov. Pompierii intervin cu şase autospeciale VIDEO

„La fața locului s-au deplasat 4 autospeciale cu apă și spumă, 2 autospeciale de salvare la înălțime, o autocisternă, 2 echipaje SMURD”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

Ulterior, sura citată de Mytex.ro informează că la fața locului se mai deplasează două autospeciale cu apă și spumă și una de salvare de la înălțime din cadrul ISU Mureș și trei autospeciale de intervenție aparținând serviciilor voluntare pentru situații de urgență ale localităților Rupea, Racoș și Hoghiz.

Din informațiile publicate de presa locală, o persoană a suferit un atac de panică și este asistată medical la fața locului de către paramedicii SMURD. Se intervine pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Un alt incendiu, izbucnit tot miercuri seară, a cuprins mai multe grajduri cu animale în localitatea Ticuşu Nou, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, precizând că la locul incidentului se intervine cu şapte autospeciale cu apă şi spumă.

Conform sursei citate, la sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi.

Alături de echipajele de pompieri militari, care au intervenit cu cinci autospeciale, pentru lichidarea incediului au acţionat şi echipaje ale serviciilor voluntare din zonă, cu două autospeciale.

Citeşte şi: Şofer de microbuz, ucis cu pietre de clanurile din Bolintin Vale. Cumnatul bărbatului rupe tăcearea: „Trei dintre agresori sunt încă în libertate”