Şofer de microbuz, ucis cu pietre de clanurile din Bolintin Vale. Cumnatul bărbatului rupe tăcearea: „Trei dintre agresori sunt încă în libertate”

Un şofer de microbuz a fost ucis cu pietre de clanurile din Bolintin Vale. Cumnatul bărbatului rupe tăcearea şi povesteşte cum s-a întâmplat totul.

12 ian. 2022, 22:27
Şofer de microbuz, ucis cu pietre de clanurile din Bolintin Vale. Cumnatul bărbatului rupe tăcearea: „Trei dintre agresori sunt încă în libertate”

Şofer de microbuz, ucis cu pietre de clanurile din Bolintin Vale. Doi copii, o fetiţă de 5 ani şi un băiat de 12 ani, au rămas acum fără tată. Zeci de oameni au ieşit să protesteze şi cer să se facă dreptate.

Şofer de microbuz, ucis cu pietre de clanurile din Bolintin Vale

Citeşte şi Tragedie în Năvodari! Un adolescent de 15 ani s-a sinucis din cauza notelor de la școală

Cumnatul șoferului de microbuz care a fost ucis de un grup de romi a povestit cum s-a întâmplat tragedia.

„Cumnatul meu executa curse pe traseul Bolintin Vale Bucureşti. A fost agresat de un grup de patru persoane de etnie romă, printre care se afla şi o femeie. Cei 4 s-au pus în faţa microbuzului şi l-au oprit. Cumnatul meu era în maşină cu fratele său şi soţia sa, iar aceştia au urcat în maşină spunând că ei caută un copil şi o femeie.

El nu executa cursa, atunci se întorcea acasă de la mama sa. Atunci, cei patru au început să-l înjure şi să arunce cu bere în el. Erau în stare de ebrietate. Până la urmă a reuşit să îi dea jos din maşină şi ei au început să dea cu pumnii şi cu picioarele în mașina.

Ulterior a constatat că are cauciucul spart şi a oprit din nou. Când a oprit, cei 4 au fugit şi el a plecat după ei. Nu ştiu la ce s-a gândit poate a crezut că poate prinde pe unul din ei să-l ducă la poliţie.

A alergat după ei şi după ce s-a oprit au început să-l agreseze şi să-l bată. Unul din ei a luat o pavelă şi i-a dat în cap. Atunci a picat secerat. Am înțeles că există filmările, dar nu vor să le facă publice. Poliţia nu a luat legătura cu noi.

A doua zi am făcut eu rost de un număr şi i-am sunat eu. Din câte am înțeles cineva ar fi sunat, dar au ajuns foarte târziu. Alarma a fost dată de un nepot care a găsit microbuzul pe stradă fără el şi ulterior l-a găsit într-o baltă de sânge.

Trei dintre agresori se află în libertate. Doar cel care a dat cu piatra a fost reţinut. Cumnatul meu era foarte liniștit. Toată lumea îl cunoștea şi îl iubea. Agresorii sunt niște parveniți. Cumnatul meu a murit aseară. Are o fetită de 5 ani şi un băiat de 12 anu”, a spus cumnatul bărbatului la Antena 3.

Zeci de oameni au iesit sa protesteze si cer sa se faca dreptate. Mascatii si jandarmii sunt in alerta grad zero si au iesit in patrule, de teama ca totul sa nu degenereze.

Citeşte şi Amenințările cu bombă din Timișoara au fost false. Vinovații vor fi amendați