Incendiu devastator în Bangladesh, oamenii au sărit de la etaj pentru a scăpa de flăcări VIDEO

Imagini şocante din Bangladesh fac înconjurul lumii, după ce un nou incendiu a lăsat în urmă zeci de morţi.

RomaniaTV.net
28 mart. 2019, 10:51

UPDATE: Cel puţin 27 de oameni au fost răniţi într-un incendiu izbucnit joi într-un bloc turn de birouri din capitala Bangladeshului, Dhaka, iar un număr necunoscut de persoane se aflau încă în clădire, au precizat oficiali citaţi de dpa.

Pompierii au salvat 27 de oameni şi i-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale, a declarat Rasel Sikder, un responsabil de la Departamentul de Pompieri.

Un nou incendiu devastator s-a întâmplat în capitala statului Bangladesh pe data de 27 martie. O clădire de birouri din capitala statului, Dacca, a luat foc. Mai multe persoane au fost blocate în interiorul clădirii, nereuşind  să scape prin ieşirile de urgentă. Pe reţelele de socializare au apărut clipuri ce prezintă anumiţi indivizi ce s-au aruncat pe geam pentru a scăpa de focurile pornite. Zeci de oameni au murit în incendiu, dar autorităţile nu au prezentat o cifra exactă. A fost implicată armata pentru izolarea şi stingerea focurilor din acea zonă. 

Bangladesh se confruntă cu o problemă destul de mare. Majoritatea clădirilor sunt construite din materiale ieftine, fiind uşor inflamabile. Luna trecută, un incendiu izbucnit în oraşul Chittagongv a lăsat în urmă 9 morţi.


loading...