Incendiu devastator în Ecuador: Doi morţi şi peste 100 de răniţi VIDEO

Doi oameni au murit şi alţi 100 au fost răniţi ieri în urma unui puternic incendiu produs într-o clădire de birouri din Ecuador.

RomaniaTV.net
03 iul. 2012, 07:27
Incendiu devastator în Ecuador: Doi morţi şi peste 100 de răniţi VIDEO

Peste 1000 de pompieri şi 2 elicoptere au intervenit pentru a salva persoanele surprinse de incendiu. De teama flăcărilor mulţi oameni s-au agăţat de geamuri şi au aşteptat să fie salvaţi.

„Ceea ce ştiu de la administrator e că s-a produs un incendiu foarte puternic. Am încercat să ajung sus pe terasă dar nu am putut. Pe scări am ajuns până la etajul 5, dar nu am putut să urc mai sus… erau flăcări mari şi mult fum„, a spus unul dintre martorii oculari la dezastru. 

Incendiul a izbucnit luni în jurul prânzului, într-o clădire de birouri. O mare parte dintre cei 300 de oameni care lucrau în clădire erau ieşiseră să ia prânzul. Cei rămaşi au fost învăluiţi în fum şi flăcări. Disperarea a determinat-o pe o femeie însărcinată să sară de la etajul al 4-lea al clădirii.

Două elicoptere ale armatei au intervenit pentru salvarea a 8 oameni care de disperarea au ieşit pe geamurile clădirii. Peste 1000 de pompieri au intervenit cu autospeciale pentru a stinge incendiul şi a salva cele aproape 100 de persoane care se aflau în clădire. 96 de oameni au primit îngrijiri la faţa locului, iar alţi 16 au fost transportaţi la spital. Până acum nu au fost stabilite cauzele care au dus la producerea incendiului.