Incendiu devastator în Reghin.Un copil de 7 ani a murit, iar fratele lui este în stare gravă, după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări

Scene de coşmar în Reghin. Un copil de 7 ani a murit, iar fratele lui este în stare gravă, după ce casa în care locuiau a fost mistuită de flăcări.

22 sept. 2022, 11:22
Incendiu devastator în Reghin.Un copil de 7 ani a murit, iar fratele lui este în stare gravă, după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări

Incendiul devastator a izbucnit miercuri, în jurul orei 23:30. Vecinii au fost cei care au dat alarma și care au sunat la 112.

Citește și Incendiu violent în Bihor, la o hală de material lemnos

Din cauza flăcărilor puternice care au cuprins cu repeziciune casa aflată pe strada Călăraşilor din municipiul Reghin, județul Mureș, oamenii nu s-au putut apropia prea mult de imobil.

În momentul în care au ajuns pompierii, flăcările erau uriașe, însă au intrat în casă pentru a-i salva pe cei doi copii de 7, respectiv 10 ani, dar și pe ruda lor de 65 de ani.

„Era dezastru, au explodat sticlele, geamurile, am vrut să intru după ei în casă, dar nu se mai putea. Eu am ieșit afară și am strigat să iasă toți afară din casă. Eu nu dormeam, noi i-am trezit pe toți, am ieșit și am luat buteliile, am făcut ce am putut”, a spus un martor pentru Antena 3. 

Băiețelul de șapte ani a fost resuscitat, dar din păcate nu a mai putut fi salvat. Fratele și bunicul copilului decedat au ajuns la spital în stare foarte gravă.

Martorii spun că incendiul ar fi izbucnit în urma unui scurtcircuit electric.

Citește și Doliu în PSD! Un primar îndrăgit s-a stins din viață la vârsta de 64 de ani