Incendiu devastator în Timiş, ard hectare întregi de cereale VIDEO

Incendiu masiv de vegetație în județul Timiș. Un lan de grâu a luat foc iar pompierii intervin chiar în aceste momente pentru limitarea dezastrului.

05 iul. 2022, 14:27

Incendiu urias intr-un lan de grau in Timis. Marti la amiaza, in conditii de canicula, flacarile au cuprins un camp intre Gataia, Butin si Semlac.

Coloana de fum se putea vedea de la kilometri departare. Pompierii din Deta au intervenit pentru a opri valvataia si a limita pagubele.

Alertă meteo COD PORTOCALIU de ploi torenţiale şi furtuni, dar şi caniculă
n ultimele zile, in conditii de temperaturi extreme, care s-au apropiat de 40 de grade Celsius, s-au inregistrat mai multe astfel de incendii pe campurile din Timis, unde au ars fie cereale inca nerecoltate, fie resturi ramase dupa treierat. Pagubele sunt mari.

 

Timişoara: 30 de persoane evacuate dintr-un bloc de locuinţe unde a izbucnit un incendiu

Pompierii din Timişoara au intervenit, luni seară, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-un bloc de pe strada Oglinzilor din Timişoara. 20 de persoane au ieşit singure din imobil, iar alte 10 au fost evacuate de pompieri.

Un apel la numărul de urgenţe a anunţat luni seară, izbucnirea unui incendiu într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe.  ”În data de 04.07.2022 ora 21:39, în urma apelului primit pe S.N.U.A.U 112, am fost solicitaţi să intervenim la un incendiu de apartament situat pe strada Oglinzilor din Timişoara. Pentru gestionarea evenimentului a fost alertat Detasamentul 1 de Pompieri Timişoara, iar la faţa locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă si spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autoscară mecanică cu 13 pompieri”, transmit reprezentanţii ISU Timiş.  

Incendiu violent la groapa de gunoi din Băicoi. Mesaj Ro-Alert, emis din cauza degajărilor de fum VIDEO

La sosirea forţelor de intervenţie şi după recunoaşterea în teren s-a constatat că 20 persoane s-au evacuat, iar alte 10 persoane au fost evacuate de către pompierii sosiţi la faţa locului. ”Fortele de intervenţie au acţionat pentru localizarea incendiului şi ventilarea încăperilor. Din fericire, nu s-au înregistrat victime la acest eveniment”, mai transmite ISU Timiş.

Un bărbat mort într-un incdendiu la Reşiţa

Descoperire macabră făcută astăzi, 5 iulie, de pompierii militari cărășeni chemați prin Serviciul Unic de Urgență 112 pentru a stinge un incendiu de vegetație.

Pompierii militari reșițeni sunt în alertă pentru a stinge un incendiu de vegetație uscată, cu extindere la o locuință din municipiul Reșița, în cartierul Driglovăț. Detașamentul de Pompieri Reșița a deplasat trei autospeciale pentru stingere incendii.

„A fost găsită o persoană decedată, de sex masculin, pe terenul de pe care s-a propagat focul. În acest moment, colegii noștri acționează pentru lichidarea incendiului”, au transmis oficialii ISU Semenic.