Incendiu devastator în Timiş, fabrica de frigidere a fost făcută scrum. 500 de oameni au rămas acum fără loc de muncă VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă noaptea la hala unei fabrici situată lângă Timişoara, fiind afectată o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi. În incintă se află şi vopsele şi lacuri. Pompierii intervin cu 12 autospeciale de intervenţie pentru stingerea incendiului, fiind solicitate şi echipaje din Arad şi Caraş Severin.

06 iun. 2021, 08:41

Rezervoare cu substanţe periculoase au fost scoase de pompieri în afara zonei afectate de incendiul care a cuprins o hală a unui producător de frigidere din comuna Şag, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Pentru stingerea incendiului, care a afectat aproximativ 10.000 mp de hală, s-au alăturat echipajelor de la ISU Timiş şi autospeciale de stingere de la SVSU Parţa, SVSU Şag, ISU Arad, ISU Caraş-Severin, ISU Alba Iulia şi de la ISU Hunedoara.

Incendiu a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o hală a unui producător de frigidere din comuna Şag. Fabrica Frigoglass, la care a izbucnit incendiul, se află la aproximativ 16 kilometri de Timişoara. Aici se produc echipamente frigorifice comerciale, pentru marile branduri de bauturi. La această fabrică lucreaza aproximativ 500 de oameni care acum au ramas fara locul de munca.

Citeşte şi Incendiu puternic în Capitală, la un depozit din Militari. În interior sunt butelii, e pericol de explozie VIDEO

Din informaţiile furnizate anterior, nu ar fi persoane surprinse de flăcări.

În jurul orei 5.00, duminica dimineata, pompierii au reusit sa stinga incendiul, după cum scrie Opinia Timişoarei. Forţele de interventie au mai ramas însă în zona pentru a se asigura ca nu mai sunt focare ascunse.

Citeşte şi Incendiul de la incineratorul de deşeuri periculoase din Brazi nu a fost stins. Descoperirea terifiantă, făcută de pompieri: „A fost găsită decedată persoana care ar fi pus focul”


loading...
Partenerii noștri