Incendiu devastator la o hală de depozitare a maselor plastice, în Mureș. Populația din zonă, avertizată prin RO-ALERT

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi după-amiază, la o hală în care sunt depozitate deşeuri şi mase plastice, în localitatea Ungheni, judeţul Mureş. Din cauza degajărilor mari de fum, autorităţile au emis mesaj RO-Alert.

03 oct. 2023, 16:29
Incendiu devastator la o hală de depozitare a maselor plastice, în Mureș. Populația din zonă, avertizată prin RO-ALERT

Incendiul a cuprins deşeuri şi mase plastice depozitate pe platforma unei hale amplasate în localitatea Ungheni. Acolo intervin pompierii de la Detaşamentul Târgu Mureş cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autoscară de lucru şi salvare de la înălţimi, precum şi o autospecială de descarcerare.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum, pe o suprafaţă de circa 700 de metri pătraţi, pe platforma industrială, potrivit News.ro.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii acţionează pentru răcirea zonei, protejarea împotriva propagării la halele învecinate, concomitent cu acţiunea pentru localizarea incendiului. Primele date arată că nu sunt victime, nicio persoană neavând nevoie îngrijiri medicale.

Citește și: Ciutacu îl demolează pe Tolontan după ce Cătălin Țepelin, locotenentul său, a fost dat afară de la GSP! „După Mihnea Vasiliu, l-ai dat pe gheață și pe asta! Asta de bine ce v-a ieșit auditul” UPDATE