Ciutacu îl demolează pe Tolontan după ce Cătălin Țepelin, locotenentul său, a fost dat afară de la GSP! „După Mihnea Vasiliu, l-ai dat pe gheață și pe asta! Asta de bine ce v-a ieșit auditul” UPDATE

Victor Ciutacu l-a demolat pe Cătălin Tolontan, după ce redactorul-șef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Țepelin, a fost dat afară de patronii elveţieni ai trustului Ringier.

03 oct. 2023, 18:23
Ciutacu îl demolează pe Tolontan după ce Cătălin Țepelin, locotenentul său, a fost dat afară de la GSP! „După Mihnea Vasiliu, l-ai dat pe gheață și pe asta! Asta de bine ce v-a ieșit auditul” UPDATE

UPDATE Victor Ciutacu: „Iar faci liste, mititelule? Nu ti-a mai ramas nici un tabel in excel semnat in alb de sorosisti de pe vremea cand incercai sa ma scoti de pe piata si sa inchizi Romania TV? Viata e rotunda, voinice. I-ai curatat pe toti din jurul tau si ai ramas singur. De ce nu demisionezi? Astept despagubirile, ca Nistorescu, inainte sa le golesti redactia? Sau subminezi din interior patronatul? Unde/i lupta sfanta pentru apararea libertatii de exprimare?
P.S. De ce nu iti anunti cinstit colegii ca se inchide printul?”

UPDATE Victor Ciutacu: „M-as angaja o luna cenzor la o casa de pariuri. Sa-mi trimita Tolontan textele la aprobare; in numele libertatii de exprimare, care e nenegociabila, desigur. Iar leafa as dona-o Fundatiei Ringier, sa sprijine jurnalismul de calitate. Inteleg ca deontologul presei nu a plecat si el. Deci e de acord cu ingerintele in politica efitoriala. Sta si el capra pana se lamureste daca e animal sau pozitie”.

Potrivit unor surse GSP, la mijloc ar fi fost o negociere dubioasă cu o mare casă de pariuri de pariuri privind anumite contracte de publicitate. Anunțul a fost făcut de Cătălin Tolontan, directorul editorial Ringier România (GSP şi Libertatea).

Citește și CUTREMUR!!! România TV a avut dreptate 100%! Mihnea Vasiliu CONCEDIAT de la Ringier România după cazul morții jurnalistei Iulia Marin! Cătălin Tolontan și Libertatea au mințit, iar auditul intern i-a prins!

„Redactorul-șef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Țepelin, a părăsit astăzi redacția după o decizie a patronilor elvețieni ai Ringier. Aici este momentul în care jurnaliștii de la GSP și Libertatea își iau la revedere de la liderul lor”, a scris Cătălin Tolontan pe pagina sa de Facebook, alături de un video în care jurnalistul părăsea redacţia GSP.

Victor Ciutacu, către Cătălin Tolontan: „Se strânge lațul, supraviețuitorule!”

La scurt timp a venit și reacția lui Victor Ciutacu în acest nou scandal din trustul Ringier. „După Mihnea Vasiliu, l-ai dat pe gheață și pe Cătălin Țepelin! Asta de bine ce v-a ieșit auditul comandat de Ringier, cu rezultatele căruia te-ai lăudat. Se strânge lațul, supraviețuitorule! Dacă te-a mâncat în cur ca pe maimuțe, acum te scărpini. Nu, mai bine, în loc să încerci inutil să desființezi politic o televiziune, cu liste prefabricate de soroșiști indignați, băgai tu capul în pământ când și-a luat zilele colega voastră? Tu nu și nu, Batman. Ia și joac-o și p-asta!”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Citește și Un nou scandal – monstru în trustul Ringier: şeful de la GSP, dat afară de patronii din Elveţia. Urmează debarcarea lui Cătălin Tolontan? VIDEO

Surse apropiate GSP susţin că la mijloc ar fi fost mai multe contracte cu anumite case de pariuri, care ar fi cerut şi control editorial, lucru cu care Cătălin Ţepelin n-ar fi fost de acord. Se mai vehiculează şi ideea că redactorul-şef ar fi depăşit atribuţiile la negocieri, iar casa de pariuri respectivă l-ar fi reclamat direct patronilor din Elveţia.

Cătălin Țepelin a cochetat cu jurnalismul încă din timpul liceului, apoi și-a făcut „încălzirea” în radio, după care s-a transferat definitiv în presa scrisă. Mai întâi la ProSport, ziarul-vedetă al acelor vremuri, iar din 2003 la Gazetă, brandul retransformat rapid în lider absolut, alături de echipa condusă pe atunci de tandemul Tolontan – Ioanițoaia. A fost 7 ani reporter de teren, alți 7 ani șef al departamentului Fotbal și încă 7 ani Digital Manager. Din 2018 este redactorul șef al Gazetei Sporturilor, poziție din care coordonează redacția GSP atât editorial, cât și la nivel de strategie, dezvoltare și proiecte speciale, potrivit GSP.