Incendiu devastator la un depozit plin cu nutreţ pentru animale. 750 de tone de furaje s-au făcut scrum VIDEO

A fost panică vineri noapte printre locuitorii unui sat din Buzău. Un incendiu violent a mistuit un depozit plin cu nutreţ pentru animale. Flăcările înalte de câţiva metri au înghiţit 750 de tone de furaje. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale însă nu au reuşit să salveze mai nimic. Martorii spun că incendiul ar fi pornit de la o mână criminală.

10 sept. 2016, 05:14
Incendiu devastator la un depozit plin cu nutreţ pentru animale. 750 de tone de furaje s-au făcut scrum VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri noapte, în localitatea C.A Rosetti. La început, vecinii au încercat să oprească singuri focul, cu furci, lopeți și stingătoare, dar după ce au vazut cât de repede se extind flăcările, au chemat pompierii.

„Chiar nu mi-am explicat, dintr-o data a luat foc toata zona. Deci toata zona. Am zis ca il tinem sub control, am intervenit si cu un autotractor”, spune un localnic.

„Interventia este dificila din cauza cantitatii mari de furaje implicate in acest incendiu. Oarecum actiunii vantului, lipsa apei in acest sens fiind nevoiti sa facem naveta de la o balta din apropiere”, a declarat un pompier.

Oamenii spun că incendiul nu a izbucnit accidental, ci este vorba de o mână criminală.

Localnicii au stat toată noaptea cu sufletul la gură pentru ca focul să nu se extindă la casele din apropiere. Incendiul a fost stins după aproape 10 ore. 750 de tone de furaje s-au făcut însă scrum. Pagubele se ridică la peste 35.000 de lei.