INCENDIU devastator pe LITORAL. Un RESTAURANT CELEBRU a fost ars din temelii VIDEO

Incendiu devastator pe litoral, la Neptun. Restaurantul hotelului "Insula" a fost distrus în totalitate în cursul nopţii de sâmbătă, în urma unui incendiu nimicitor. Turiştii aflaţi în hotel au fost evacuaţi de urgenţă. 

26 iul. 2015, 07:13
INCENDIU devastator pe LITORAL. Un RESTAURANT CELEBRU a fost ars din temelii VIDEO

Martorii spun că mai multe persoane s-au refugiat chiar pe acoperişul hotelului. 20 de pompieri s-au luptat câteva ore cu flăcările.

Peste 20 de pompieri s-au luptat timp de 2 ore cu flăcările, însă, în ciuda tuturor eforturilor, localul a fost transformat în scrum, potrivit România TV.

Citeşte şi Incendiu pe LITORAL. O terasă a luat foc

 

Alarma a fost dată în jurul orei 04.00, în momentul în care angajaţii restaurantului, care erau cazaţi în camere situate deasupra restaurantului hotelului ‘Insula’ din staţiunea Neptun, au simţit miros de fum. În scurt timp, la faţă locului au ajuns şase autospeciale cu apă şi spumă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”.

Timp de 2 ore s-au luptat pomierii cu flăcările, însă în ciuda intervenţiei de amploare, restaurantul a fost distrus în totalitate. Ulterior, pompierii au decoperit că incendiul ar fi fost provocat de un scurtcircuit la sistemul electric al localului.

 

Citeşte şi INCENDIU la un restaurant de pe insula Ovidiu, din Constanţa