Incendiu devastator: „Sunt nouă cadavre la interior. Opt dintre ele sunt ale unor copii” VIDEO

Primarul oraşului, Alinur Aktas, a precizat într-un mesaj pe Twitter că incendiul a pornit probabil de la o sobă cu lemne dintr-un apartament.

09 nov. 2022, 12:52

Incendiu în Turcia. Nouă sirieni, dintre care opt copii, au murit în noaptea de marţi spre miercuri în oraşul Bursa, în nord-vestul Turciei, într-un incendiu izbucnit în apartamentul lor, au anunţat autorităţile locale.

VIDEO: Incendiu horror în Rusia, într-un club de noapte. Zeci de morți și răniți. Rușii au propriul „Colectiv”

„Sunt nouă cadavre la interior. Opt dintre ele sunt ale unor copii”, a declarat guvernatorul provinciei Bursa, Yakup Canbolat, potrivit agenţia de presă oficiale Anadolu, scrie AFP.

Din primele informații, este vorba despre o mamă cu cei şase copii ai ei cu vârste între 1 şi 10 ani şi doi nepoţi de 11 şi 12 ani.

Primarul oraşului, Alinur Aktas, a precizat într-un mesaj pe Twitter că incendiul a pornit probabil de la o sobă cu lemne din apartamentul în care locuia de circa o lună şi jumătate familia siriană, refugiată în Turcia din 2017.

Incendiu puternic la o biserică din judeţul Bacău. Există pericolul extinderii focului la cimitirul din apropiere. UPDATE: Lăcaşul de cult a ars în totalitate