Incendiu în Baia Mare. Un bărbat a fost găsit carbonizat, altul a suferit arsuri VIDEO

Anexa unei case din Baia Mare a fost mistuită de flăcări marţi seara. Un bărbat a murit, iar un al doilea a fost transportat la spital dupa ce a suferit arsuri. Victimele sunt doi oameni ai străzii, scrie actualmm.ro.

RomaniaTV.net
13 mart. 2012, 21:52
Incendiu în Baia Mare. Un bărbat a fost găsit carbonizat, altul a suferit arsuri VIDEO

Bărbaţii surprinşi de flăcări nu aveau adăpost, iar proprietara le-a permis să îşi petreacă nopţile în anexă.

„Unul dintre bărbaţi era deja carbonizat, iar pe al doilea l-am găsit în faţa casei. Se pare că se târâse până acolo. L-am găsit în stare de şoc şi avea arsuri la nivelul mâinilor şi fum pe căile respiratorii”, a declarat Ionel Dumitraş, de la SMURD Baia Mare.

Vecinii celor doi bărbaţi spun că deseori aceştia consumau băuturi alcoolice şi că se deplasau extrem de dificil, fiind imobilizaţi în scaun cu rotile. Deşi i-au atenţionat de mai multe ori, cei doi nu i-au luat în seamă.

Marţi seara, se pare că cei doi au adormit şi, cel mai probabil, o ţigare căzută pe jos a dus la dezastru.

„S-a auzit la un moment dat o explozie, o bubuitură”, a declarat una dintre vecinele celor doi.

„Am fost solicitaţi la un incendiu. Când am ajuns, ardea cu flacăra deschisă. Am procedat imediat la stingerea focului. În faţa anexei am găsit o persoană în stare de şoc, iar in interior un bărbat, de aproximativ 50 de ani, carbonizat. Posibila cauză, o ţigare aprinsă”, a declarat Alin Ciolte, ISU Maramures.

La faţa locului s-a deplasat o echipă criminalistică, poliţiştii urmând să efectueze cercetări pentru a lămuri împrejurările în care a avut loc tragedia.