Incendiu în bloc din cartierul Dorobanți. Opt oameni au primit îngrijiri medicale, doi fiind transportaţi la spital

Un incendiu a izbucnit, marţi-după-amiază, într-un apartament situat la etajul al şaselea al unui bloc din Bucureşti, 27 de persoane ieşind sau fiind evacuate de pompieri din imobil. Opt persoane au primit îngrijiri medicale în urma expunerii la fum, două dintre acestea fiind transportate la spital.

26 dec. 2023, 16:03
Incendiu în bloc din cartierul Dorobanți. Opt oameni au primit îngrijiri medicale, doi fiind transportaţi la spital

Pompierii au intervenit marți pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament situat într-un bloc pe Calea Dorobanților. Incendiul s-a manifestat cu flacără și degajări de fum la nivelul etajului 6, intr-un apartament pe o suprafață de aproximativ 60 mp. De asemenea, a fost afectată și fațada blocului pe o suprafață de aproximativ 30 mp.

Citește și: Incendiul de la Ferma Dacilor ar fi pornit de la o ceartă între soți: ”Un cetățean și-a bătut soția. La nervi, a pus foc”

20 de persoane s-au autoevacuat și alte șapte au fost evacuate de către echipele de intervenție. Opt persoane expuse la fum au fost asistate medical la fața locului, două dintre acestea fiind transportate la spital, au anunțat reprezentanții ISU București.

Citește și: Copilul patronului de la Ferma Dacilor, printre victimele incendiului. Bunica: Nu a reușit să-l salveze. Era cu alți copii, se juca în altă cameră

La intervenţie au participat 7 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, 2 ambulanţe SMURD, o UTIM şi 2 ambulanţe SABIF.