Incendiu în Câmpina după ce un bloc a fost lovit de trăsnet. Zeci de persoane au fost evacuate de urgenţă

Un incendiu a izbucnit joi dimineaţă la un acoperişul unui bloc cu patru etaje din Câmpina, după ce a fost lovit de trăsnet.

01 iul. 2021, 09:04
Incendiu în Câmpina după ce un bloc a fost lovit de trăsnet. Zeci de persoane au fost evacuate de urgenţă

Alerta s-a dat joi dimineaţa în cazul unui incendiu în Câmpina. Acoperişul unui bloc cu patru etaje a luat foc, după ce a fost lovit de trăsnet.

Ca măsură de protecţie, pompierii au evacuat evacuate 25 de persoane de la etajele 3 şi 4 ale imobilului. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a precizat că în urma incendiului nu au fost înregistrate victime.

Pompierii au intervenit la faţa locului cu şase autospeciale de stingere, o autoscară şi o ambulanţă. Flăcările au distrus acoperişul blocului pe o suprafaţă de aproape 50 de metri pătraţi, conform Republikanews.

Citeşte şi: Tânăr înjunghiat într-o cafenea din Câmpina de patru bărbați. Motivul de la care a pornit conflictul e de necrezut!

După ce au lichidat focul, anchetatorii au ajuns la concluzia că vâlvătaia a izbucnit din cauza unui trăsnet.

În urmă cu un an, un copil şi un bărbat de 44 ani au murit după ce au fost loviţi de trăsnet în timp ce se aflau pe câmp în cartierul Grui din municipiul Câmpulung Muscel, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş. Din primele verificări a reieșit faptul că cei doi, dar şi o femeie, mama copilului, ar fi fost la cules de cireșe și i-ar fi prins ploaia.

Citeşte şi: Un copil şi un bărbat din Câmpulung Muscel, decedaţi după ce au fost loviţi de trăsnet FOTO