Tânăr înjunghiat într-o cafenea din Câmpina de patru bărbați. Motivul de la care a pornit conflictul e de necrezut!

Experiență cruntă pentru un tânăr de 32 de ani. A fost împușcat în plină zi într-o cafenea din Câmpina, județul Prahova.

31 mart. 2021, 20:00
Tânăr înjunghiat într-o cafenea din Câmpina de patru bărbați. Motivul de la care a pornit conflictul e de necrezut!
Femeie înjunghiată în faţa blocului

Suspecții bănuiţi că l-ar fi atacat pe tânărul din Câmpina au fost reţinuţi de poliţişti. E vorba despre patru fraţi, cunoscuţi ai victimei.

Potrivit rudelor victimei, conflictul ar fi pornit de la ocuparea unui loc de parcare. Tânărul se așezase la masă și abia își comandase o cafea când cei patru indivizi au dat buzna peste el și l-au luat la bătaie. Fiind singur, victima nu a putut să le facă față.

”Cică s-au luat la harță din cauza la un loc de parcare el cu un frate al lor, al băieţilor ăştia, s-au înjurat, el a intrat să bea o cafea şi băieţii ăştia cu fraţii au tăbărât aicea”, a spus Andrei Marian, fratele victimei.

Un echipaj medical a fost chemat de urgență la fața locului pentru a-i acorda ajutor tânărului înjunghiat, potrivit știrileprotv.

George Duță, de la Ambulanţa Prahova: ”Prezenţa o plagă înjunghiată la nivelul gâtului şi o alta la nivel abdominal, pacientul a fost stabilizat şi iniţial transportat la UPU Câmpina”.

Ulterior, medicii au hotărât să-l transfere pe tânărul înjunghiat la spitalul judeţean din Ploieşti pentru tratament chirurgical şi investigaţii suplimentare. Suspecţii au fost încătuşaţi şi duşi direct la audieri.

Ce spun oamenii legii

”Din primele date conflictul a fost unul spontan iar persoanele se cunoşteau. În urma evenimentului 4 bărbați au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi unităţii de parchet pentru dispunerea de măsuri preventive”, a declarat Maria Magdalena Rădulescu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Medicii legişti au stabilit că rănile suferite de victimă nu i-au pus viaţa în pericol, aşa că, deocamdată, dosarul penal întocmit de poliţişti vizează infracţiunile de lovire sau alte violențe. Suspecţii mai sunt cercetaţi şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugerile provocate în cafenea.

Citește și O nouă zi de proteste anti-restricții în România. Un protestatar a fost pus la pământ de jandarmi

Citește și Noul pericol la care sunt expuşi copiii pe internet. Băiat de 12 ani, în moarte cerebrală după ce a încercat o provocare pentru TikTok