Incendiu în Capitală: Şase garsoniere dintr-un bloc mansardat AU LUAT FOC – VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri după-amiază, în Capitală. Mansarda unui bloc a fost cuprinsă de flăcări, iar cele şase noi garsoniere s-au făcut scrum. Două persoane au leşinat în momentul în care şi-au văzut casele în flăcări.

RomaniaTV.net
07 aug. 2015, 16:15
Incendiu în Capitală: Şase garsoniere dintr-un bloc mansardat AU LUAT FOC – VIDEO

În incendiu puternic a izbucnit, vineri, în jurul orei 17.45, pe Aleea Mizil nr. 9, stradă situată în cartierul Titan, din Sectorul 3 al Capitalei. Mansarda unui bloc cu şase etaje a fost cuprinsă de flăcări, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov. Suprafaţa afectată de incendiu a fost de 500 mp.

Pompierii s-au chinuit ore bune să stingă focul, mai ales că racordurile din jurul blocurilor nu au fost alimentate cu apă.  Din păcate, pompierii nu au mai putut salva nimic din calea flăcărilor.

Pompierii au mobilizat la faţa locului 15 autospeciale de stingere, 3 autoscari, 3 echipaje de descarcerari şi 3 ambulanţe SMURD.

A fost deschisă o anchetă pentru a descoperi care a fost cauza incendiului care a lăsat şase familii fără un acoperiş deasupra capului.