Incendiu în centrul Capitalei. Circulaţia rutieră este restricționată în zona Dorobanţi

Un puternic incendiu a izbucnit luni dimineaţă, la mansarda unei clădiri situate pe Calea Dorobanţi, din zona centrală a Capitalei. Pompierii intervin, circulaţia în zonă fiind blocată.

29 mai 2023, 09:08
Incendiu în centrul Capitalei. Circulaţia rutieră este restricționată în zona Dorobanţi

ISU Bucureşti Ilfov a anunţat că echipaje de pompieri intervin la un incendiu produs la mansarda unei clădiri cu un etaj și mansardă din Calea Dorobanți.

”Se observă degajare de fum la nivelul acoperişului, suprafaţa afectată estimată este de 400 mp. În imediata apropiere se află o clădire P+8, se acţionează pentru protejarea acesteia. Nu sunt victime”, au transmis reprezentanţii ISU.
Oamenii din cele două clădiri s-au evacuat.

Citește și: Furtună puternică cu grindină în județul Cluj. Vremea a făcut ravagii la o nuntă în Banat

Pompierii intervin cu 11 autospeciale de stingere.

”Se acţionează la exterior pe toate laturile clădirii, respectiv la interior în mansardă. Totodata, acţionăm pentru îndepărtarea îmvelitorii din tablă pentru a realiza accesul la structura acoperişului”, au transmis pompierii.
Circulaţia în zonă este închisă.

Citește și: VIDEO Accident înfiorător în Bulgaria: 2 români au murit carbonizați după ciocnirea frontală cu un TIR

”Având în vedere intervenţia pompierilor la un incendiu situat pe Calea Dorobanţi, Brigada Rutieră recomandă participanţilor la trafic: ă evite zona; să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri; să circule cu prudenţă. La acest moment traficul rutier este restricţionat pe Calea Dorobanţi,  segmentul de drum  cuprins între Şos. Ştefan cel Mare şi Bd. Dacia”m anunţă Poliţia Rutieră