Incendiu la un cămin din curtea Liceului „Mircea Eliade”. Un bărbat a fost grav rănit

Un incendiu a izbucnit, marţi, în jurul prânzului, într-o clădire din curtea Liceului "Mircea Eliade" din Bucureşti. Un bătrân a suferit arsuri grave şi a fost transportat la Spitalul de Arşi din Bucureşti pentru asistenţă medicală.

RomaniaTV.net
21 feb. 2012, 10:45
Incendiu la un cămin din curtea Liceului „Mircea Eliade”. Un bărbat a fost grav rănit

Flăcările au izbucnit la un cămin aflat chiar în curtea Liceului „Mircea Eliade”, iar pompierii au fost solicitaţi de urgenţă, mai multe echipaje fiind în acest moment pe drum, împreună cu un echipaj SMURD, care să acorde primul ajutor victimelor. La faţa locului a fost găsită o singură persoană grav rănită. „Persoana respectivă 70-80 la sută din suprafaţa corpului. Victima a fost transportată la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Persoana a fost găsită căzută lână un pat. Victima a fost preluată rapid şi a primit primul ajutor”, a afirmat Daniel Vasile, reprezentant ISU Bucureşti.

În căminul în care a izbucnit incendiul locuiesc 14 familii. Mai mulţi locatari au sărit în ajutorul bărbatului în camera căruia a izbucnit incendiul şi au stins flăcările, pompierii intervenind doar pentru identificarea şi lichidarea altor focare de incendiu.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, cu autospeciale cu apă şi spumă. Flăcările au avariat mai multe apartamente din căminul de familişti.

Incendiul ar fi putut fi provocat fie de un reşou lăsat nesupravegheat sau de o defecţiune la instalaţia electrică, care este cu siguranţă foarte veche. Clădirea aparţine Primăriei Sectorului 6.