Incendiu în Prahova: Casa subprefectului, parţial distrusă

Casa subprefectului judeţului Prahova, Rodica Paraschiv, a fost parţial distrusă, luni seară, într-un incendiu izbucnit din cauze necunoscute deocamdată, care a cuprins două imobile, fără să fie înregistrate persoane rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

RomaniaTV.net
14 oct. 2011, 17:26
Incendiu în Prahova: Casa subprefectului, parţial distrusă

Potrivit prefectului judeţului Prahova, Marius Sersea, incendiul a izbucnit luni, în jurul orei 20.20, şi a cuprins două locuinţe de pe strada Sinăii din Ploieşti, una dintre case aparţinând subprefectului Rodica Paraschiv.

Flăcările au fost stinse de pompieri după aproximativ o oră.

În urma incendiului, nicio persoană nu a fost rănită, familiile care locuiesc în cele două case fiind evacuate, însă pagubele materiale sunt „serioase”, a precizat prefectul de Prahova.

Potrivit acestuia, casa subprefectului a fost cuprinsă de incendiu în zona etajului şi a mansardei, iar casa alăturată, construită chiar lângă locuinţa Rodicăi Paraschiv, a fost distrusă tot în zona etajului.

Cele două imobile nu mai pot fi locuite în urma intervenţiei pompierilor. Subprefectul de Prahova, Rodica Paraschiv, locuia împreună cu soţul şi fiul său.

Potrivit prefectului Marius Sersea, nu se ştie deocamdată la care dintre imobile a izbucnit incendiul, urmând ca poliţiştii şi pompierii să stabilească acest lucru, precum şi cauzele focului.


loading...
Partenerii noștri