Incendiu în Timişoara. Casa fostei iubite a lui Nicolae Guţă, cuprinsă de flăcări

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, la o casă din Timişoara, apoi focul s-a extins şi la o a doua locuinţă care este lipită de prima. Unul dintre ele aparţine Sorinei Manelista, fosta iubită a cântăreţului Nicolae Guţă.

RomaniaTV.net
23 ian. 2020, 10:32

ISU Timiș a emis un comunicat prin care a anunțat incendiul, menționând și numărul echipajelor prezente pentru stinge focul. Partea superioară a unuia dintre imobile a fost afectata de incendiu pe o suprafață de 100 mp.

”Am fost solicitaţi să intervenim la pentru lichidarea unui incendiu la o casă din Timişoara, str. Nouă. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 3 autospeciale de stingere, o autoscara, 2 echipaje SMURD şi 20 pompieri. Incendiul se manifestă la partea superioara a imobilului pe o suprafata de 100 mp. Se acționează pentru limitare şi stingere”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

Conform informațiilor pe care le-au oferit pompierii aflați la fața locului, focul s-a extins şi la casa alăturată, dar, în urma incendiului, nimeni nu a fost rănit, iar oamenii din cele două locuinţe s-au autoevacuat.