Incendiu în zona Muncii din București. Ard acoperișurile a trei case din apropierea Arenei Naționale. Un bloc de locuințe a fost evacuat – UPDATE

Un incendiu a izbucnit, miercuri după-amiază, la acoperişul a trei case, în zona Muncii din Sectorul 3 din Bucureşti. 20 de autospeciale de stingere, 4 echipaje SABIF și 8 ambulante SMURD au intervenit pentru a acorda primul ajutor. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Una dintre victime a suferit arsuri la nivelul membrelor, iar a doua este intoxicată cu fum.

26 iul. 2023, 16:16
Incendiu în zona Muncii din București. Ard acoperișurile a trei case din apropierea Arenei Naționale. Un bloc de locuințe a fost evacuat – UPDATE

Incendiu în Sectorul 3 din București. Acoperișurile a trei case din zona Muncii au luat foc. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un bloc de locuințe din apropiere a fost evacuat.

UPDATE: până în acest moment au fost asistate medical 3 persoane (o persoana cu arsuri superficiale la membrele inferioare, transportata la spital, o persoana expusa la fum și o persoana cu puseu hipertensiv). Incendiul se manifestă in acest moment pe o suprafață de aproximativ 700 mp. În continuare se acționează pentru localizare, a transmis ISU București.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs pe intrarea Sectorului din mun. București. Incendiul se manifestă la nivelul acoperișului a 3 case. Până în acest moment au fost evacuate 2 persoane, 2 persoane solicită îngrijiri medicale (una din cele doua persoane prezintă arsuri la nivelul membrului inferior, iar cea de-a doua intoxicată cu fum).
În acest moment se lucrează la localizarea incendiului. Accesul autospecialelor se realizează cu dificultate”, a transmis ISU București.

Inițial la incendiu au fost trimise 12 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, decarcerarea și 3 ambulante SMURD. Ulterior, pentru că exista pericol de extindere, echipele de intervenție au fost suplimentate.

”Dispozitivul a fost suplimentat, în acest moment sunt alertate 20 de autospeciale de stingere, 4 echipaje SABIF și 8 ambulante SMURD”, a transmis ulterior ISU București.