Incendiu într-un bloc de locuinţe din Buzău. Un bărbat a fost găsit mort

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, într-un bloc de locuinţe din municipiul Buzău. La finalul intervenţiei pompierii au găsit cadavrul unui bărbat de circa 45 de ani. Pompierii spun că incendiul a fost provocat de o țigară.

RomaniaTV.net
25 apr. 2019, 06:43
Incendiu într-un bloc de locuinţe din Buzău. Un bărbat a fost găsit mort

Incendiul a fost semnalat, joi dimineaţă, într-un bloc situat în zona Unirii a municipiului Buzău. Alarma a fost dată de unul dintre locuitorii blocului. Acesta a anunţat că dintr-un apartament de la etajul 8 iese fum dens.

La locul incendiului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autoscară metalică. După ce au intrat în apartament, pompierii au constatat că locuinţa este inundată cu fum dens şi gaze toxice şi au descoperit în dreptul băii o victimă: un bărbat de circa 45 de ani.

Bărbatul a fost preluat de paramedicii de la SMURD, care au făcut manevre de resuscitare. În ajutorul acestora a sosit şi un echipaj de la SAJ Buzău. Din păcate, bărbatul nu a putut fi salvat. 

Bărbatul lucra ca agent de pază la o societate din Buzău şi obişnuia ca, după ce iese din tură, să vină să se odihnească în apartamentul de pe bulevardul Unirii în mod constant, el locuind alături de soţie într-o comună a judeţului Buzăului, potrivit news.ro.

Din primele cercetări, focul a fost cauzat de o ţigară.