Incendiu într-un bloc din Alexandria, provocat de un grătar lăsat nesupravegheat. Explicaţia halucinantă a locatarilor: „Am încuiat şi am plecat”

Panică pentru locuitorii unui bloc de lângă Spitalul Județean din Alexandria! Un incendiu a pornit la o anexă de la etajul 4 unde mai mulți bărbați au făcut un grătar și au lăsat focul nesupravegheat.

05 mai 2021, 09:44
Incendiu într-un bloc din Alexandria, provocat de un grătar lăsat nesupravegheat. Explicaţia halucinantă a locatarilor: „Am încuiat şi am plecat”

Incendiu într-un bloc din Alexandria, provocat de un grătar lăsat nesupravegheat. Alarma a fost dată de locatarii unui bloc de lângă Spitalul Județean din Alexandria care s-au trezit cu apartamentele inundate de fum.

Mai multe echipaje de pompieri au ajuns de urgență și au găsit anexa de la ultimul etaj în flăcări.

Citeşte şi: Amenzi uriaşe pentru gunoaie aruncate și grătare în locuri neamenajate. Avertismentul şefului Gărzii de Mediu de Paşte

Pompierii au reușit să stingă flăcările, fără ca incendiul să se extindă la apartamente. Doar şansa a făcut ca nimeni nu a fost rănit.

La fața locului au venit și polițiștii care în urma anchetei au descoperit și cauza incendiului. Câțiva locatari au încins grătarul în anexa de la etajul 4, însă după ce au mâncat și au băut bine, au lăsat jarul nesupravegheat.

„Incendiul se manifesta la cămară, la etajul patru al blocului. Incendiul s-a produs în urma lăsării nesupravegheate a unui grătar”, au precizat pompierii.

Audiaţi de poliţişti, locatarii au dat de înţeles că anexa blocului „era loc de grătar”.

„A pus cărbunii. Am făcut grătarul. La el a rămas lacătul cu cheia. L-am pus să arunce cu apă. El s-a dus, a venit cu cheia. Am aruncat cu apă, am încuiat şi am plecat.

„Omeneşte vă întreb, la etajul patru se face grătarul? Dacă acolo s-a făcut… Era loc de grătar. Acolo îl face el în permanenţă”, au spus câţiva dintre locatarii blocului.

Bărbații au fost audiați de polițiști și urmează să fie amendați.

Citeşte şi: Rețeta Mihaelei Bilic pentru cea mai bună carne la grătar. Secretul MINUNE