Incendiu într-un bloc din Buzău. O persoană a murit carbonizată, iar alta a suferit arsuri la nivelul feței

O femeie a murit, joi dimineaţă, într-un incendiu izbucnit din cauze deocamdată necunoscute într-un apartament din municipiul Buzău. O altă persoană a suferit arsuri la nivelul feței și a fost transportată la spital.

25 mai 2023, 08:29
Incendiu într-un bloc din Buzău. O persoană a murit carbonizată, iar alta a suferit arsuri la nivelul feței

Tragedie în Buzău. Pompierii au intervenit joi dimineață pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament din municipiul Buzău. Pompierii ajunși de îndată la fata locului unde au constatat că incendiul se manifesta generalizat la locuinţă, evacuând din incinta apartamentului o persoană, o femeie în vârstă de 88 de ani, care suferise arsuri.

Citește și: VIDEO Ce face medicul-erou Cătălin Denciu la trei ani de la devastatorul incendiu de la spitalul din Piatra Neamţ

Din nefericire, în interiorul locuinţei a fost găsită o femeie decedată, carbonizată.

Prima persoana evacuată a fost salvată de pompieri este în viaţă, suferind arsuri de gradul II la nivelul feţei şi intoxicaţie cu fum.

Citește și: VIDEO| Incendiu violent la un depozit de materiale plastice. A fost emis mesaj RO-ALERT pentru populație

”Pompierii au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament din municipiul Buzău. Pompierii au ajuns de îndată la fata locului unde au constatat ca incendiul se manifesta generalizat la locuintă, evacuând din incinta apartamentului o persoana cu arsuri”, informează ISU.

De asemenea, din bloc s-au autoevacuat 6 persoane, iar restul locatarilor au fost evacuate de pompieri.