Incendiu într-un bloc din Titu. 25 de persoane şi cinci asistente medicale au fost evacuate

Luni după-amiază, la ora 15.48, pompierii de la Detașamentul de Pompieri Titu au fost alertați pentru stingerea unui incendiu produs într-un apartament de la etajul 2 al unui bloc din orașul Titu.

16 dec. 2019, 17:08
Incendiu într-un bloc din Titu. 25 de persoane şi cinci asistente medicale au fost evacuate

La locul evenimentului s-au deplasat 12 pompieri cu 2 autospeciale cu apă și spumă, o autoscară pentru lucru la înălțime și un echipaj SMURD.

Sosiți la locul incendiului, pompierii au constat că ardeau materiale combustibile in dormitorul apartamentului, cu degajare mare de fum, informează gazetadâmboviţei.ro.

Imediat au fost luate măsuri de stingere a focului, evacuarea persoanelor și aerisirea spatiilor. In total au fost evacuate 25 de persoane. Dintre acestea, 5 persoane au fost asistate de personalul medical SAJ și SMURD, la fața locului, acestea refuzând transportul la spital.

Citeşte şi Explozie într-un bloc de locuinţe, în Germania. Cel puţin 25 de persoane au fost rănite. O persoană a murit UPDATE

Din primele cercetări se pare că focul a fost provocat de suprasolicitarea unor cabluri electrice.

Intervenția rapidă a pompierilor a oprit extinderea focului la celelalte camere ale apartamentului. Au ars materiale textile și obiecte electroasnice, inclusiv bradul de Craciun și ornamentele acestuia.