Incendiu într-un bloc în Cluj. Zeci de locatari au fost evacuaţi

Panică în cartierul Florești din Cluj! Un incendiu violent a izbucnit la mansarda unui bloc, zeci de locatari s-au evacuat. Mai multe echipaje de pompieri intervin acum.

19 iun. 2022, 13:48
Incendiu într-un bloc în Cluj. Zeci de locatari au fost evacuaţi

Şapte echipaje de stingere din cadrul ISU Cluj intervin, duminică după-amiază, pentru stingerea unui incendiu care izbucnit la acoperişul unui bloc de locuinţe din Floreşti. Locatarii blocului s-au autoevacuat şi nu există victime.

Focul a pornit undeva la ultimul etaj şi a cuprins aproape în totalitate acoperişul imobilului pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, transmite ISU Cluj. Şapte autospeciale de stingere şi două autoscări au fost trimise la faţa locului.

Citeşte şi: Incendiu puternic la marginea Capitalei. Pompierii intervin pentru stingerea focului

Până la sosirea echipajelor de pompieri, toate persoanele aflate în imobil s-au autoevacuat şi niciunul dintre locatari nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeşte şi: Şoferiţa beată care a ucis 4 muncitori, la Iași, a fost arestată. Mărturia cutremurătoare a unui supravieţuitor: Am auzit o bubuitură în perete, apoi a venit spre noi rostogolindu-se. Nu am avut timp să facem nimic