INCENDIU într-un cămin studenţesc din Constanţa. Clădirea a fost evacuată. Şapte studenţi, intoxicaţi cu fum

Un incendiu a izbucnit, duminică, într-un cămin studenţesc din Constanţa. Şapte studenţi au fost intoxicaţi cu fum şi  au avut  nevoie de îngrijiri medicale.

RomaniaTV.net
28 sept. 2014, 11:38
INCENDIU într-un cămin studenţesc din Constanţa. Clădirea a fost evacuată. Şapte studenţi, intoxicaţi cu fum

Căminul studențesc Pescărie 2 al Universității „Ovidius” din Constanța a fost evacuat, duminică, în urma unui incendiu izbucnit la etajul 5 al clădirii.

Din primele informații, focul a pornit de la un scurt circuit și a cuprins o saltea. Fumul a cuprins imediat holul și o mare parte a etajelor superioare. Şapte studenţi au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind intoxicaţi cu monoxid de carbon, dar sunt în afara oricărui pericol, scrie cugetliber.ro.

Incendiu la un restaurant din cartierul Drumul Taberei VIDEO

Studenții aflați în cameră au reușit să arunce pe geam salteaua aprinsă, înainte ca flăcările să producă pagube majore. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale, două cu apă și spumă și o autoscară, dar și un echipaj SMURD, iar întreaga clădire a fost evacuată.

Pompierii au reușit să lichideze incendiul înainte ca acesta să se extindă. Potrivit sursei citate, nu au fost înregistrate victime și nici persoane intoxicate cu fum.