Incendiu într-un centru de vopsele. Focul s-a extins la o hală cu polistiren

Pompierii intervin, miercuri dimineaţă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de vopsea dintr-un parc industrial din localitatea I.L. Caragiale, judeţul Dâmboviţa. Flăcările s-au propagat şi la o hală cu polistiren, din cauza fumului dens fiind transmis un mesaj de avertizare către populaţie.

RomaniaTV.net
01 mai 2019, 05:06
Incendiu într-un centru de vopsele. Focul s-a extins la o hală cu polistiren

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a transmis, miercuri dimineaţă, că s-a produs un incendiu într-un parc industrial din localitatea I.L. Caragiale.

”Incendiu hală depozitare diferite substanţe (printre care şi solvenţi pentru vopsea), pe o suprafaţă de aproximativ 2000 metri pătraţi. Arderea  s-a propagat şi la o hală învecinată în care se află depozitat polistiren, pe o suprafaţă de aproxima 400 de metri pătraţi”, a transmis IGSU.

 Sursa citată a precizat că, având în vedere amploarea evenimentului, pentru lichidarea incendiului acţionează 14 autospeciale de stingere, 12 de la ISU Dâmboviţa şi 2 de la ISU Prahova.

”Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecţia comunităţilor aflate în proximitatea zonei de manifestare, ISU Dâmboviţa va transmite un mesaj de avertizare, prin intermediul sistemului RO-Alert”, a mai transmis IGSU.

Deocamdată, nu au fost transmise informaţii cu privire la existanţa persoanelor rănite.


loading...
Partenerii noștri