Incendiu la Baza 90 Transport Aerian Otopeni

Publicat: Miercuri, 01 Iulie 2020 22:59 // Actualizat: Miercuri, 01 Iulie 2020 22:59 // Sursa: romaniatv.net

Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, la depozitul de armament uşor de infanterie al Bazei 90 Transport Aerian Otopeni, acesta manifestându-se cu degajare de fum, fără a fi vizibile flăcări. După ce incendiul a fost stins, materialele sunt relocate şi se fac cercetări pentru a fi stabilite cauzele producerii acestuia.

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a anunţat că, în jurul orei 21.30, personalul care executa serviciul de pază în cadrul Bazei 90 Transport Aerian Otopeni a sesizat degajare de fum la depozitul de armament uşor de infanterie al unităţii.

 

ncendiul se manifesta prin degajare de fum prin uşa depozitului, fără flăcări vizibile. "Au fost aplicate de urgenţă procedurile prevăzute pentru astfel de situaţii, intervenindu-se, în prima instanţă, cu detaşamentul de stingere a incendiilor din cadrul Bazei 90 Transport Aerian. În paralel, a fost solicitată şi intervenţia forţelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov", a transmis MApN.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 22.20, fără a fi înregistrate victime.

În prezent, personalul Bazei 90 Transport Aerian acţionează pentru evacuarea completă a tuturor materialelor depozitate în clădire şi relocarea lor într-o altă incintă. Cauzele producerii incendiului sunt cercetate de o comisie numită de comandantul unităţii.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Baza 90 Transport Aerian Otopeni incendiu ISU Bucureşti Ilfov
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H