Tragedie la Biblioteca Centrală Universitară! Un muncitor care repara reţeaua electrică a murit

Alertă în centrul Capitalei! Un muncitor care lucra într-un canal pentru a repara mai multe fire electrice a ars de viu într-un incendiu izbucnit, marţi, în apropiere de Biblioteca Centrală Universitară. La faţa locului au intervenit de urgenţă mai multe echipaje de pompieri.

26 iul. 2022, 10:01

Salvatorii au intervenit în cazul unui incendiu la Biblioteca Centrală Universitară, pe strada Rosetti din Bucureşti. Un muncitor care lucra într-un canal la repararea unor fire de electricitate a murit, după ce a provocat un scurt circuit şi a ars de viu.

„Strada Rosetti, bărbat care efectua lucrări de natura electrică într-un canal tehnologică a fost surprins în interior de producerea unui incendiu. Actionează Detaşamentul Mihai Vodă cu două autospeciale de stingere şi trei echipaje SMURD”, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti Ilfov.

Citeşte şi: Alerte cu bombă în Moldova în zeci de locuri cheie, inclusiv la aeroport şi în primării. Autorităţile acuză influenţe din afara ţării

Din primele informaţii, victima este un bărbat de 50 de ani.

O altă persoană a făcut atac de panică şi a fost transportată la Spitalul Floreasca.

Traficul în zonă a fost restricţionat.

Nu sunt victime în rândul angajaţilor Bibliotecii Centrale Universitare, deoarece instituţia este închisă până pe 13 august.

Citeşte şi: Baba Vanga, profeție cumplită pentru 2022: a început deja să se adeverească! Ce se întâmplă cu România