Incendiu la mall-ul AFI Cotroceni

Un incendiu a izbucnit, luni dimineaţă, la mall-ul AFI Palace Cotroceni din Capitală. Reprezentanții centrului comercial susțin că pagubele sunt neîsemnate și nu a fost nevoie de evacuarea oamenilor.

RomaniaTV.net
06 mai 2019, 08:12
Incendiu la mall-ul AFI Cotroceni

„Luni dimineață, în jurul orei 10.00, într-un spațiu comercial aflat la etajul 1 al AFI Cotroceni a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta a fost sesizat de angajații magazinului, la momentul deschiderii, fiind stins imediat prin intervenția promptă a agenților pe zona de securitate la incendiu din cadrul centrului comercial.

Menționăm că incendiul nu s-a manifestat cu flacără deschisă, fiind doar degajări de fum preț de câteva secunde. Acesta a pornit de la un scurt circuit. În urma acestui eveniment, nicio persoană nu a avut de suferit. Procedura de intervenție într-o astfel de situație a fost respectată.
Pagubele materiale înregistrate nu sunt însemnate. Activitatea în AFI Cotroceni se desfășoară în mod normal la acest moment. Echipe specializate urmează să stabilească cauza producerii evenimentului.”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.