Alarmă de incendiu la staţia de metrou Tineretului. Se circulă normal pe magistrala Unirii-Berceni FOTO

Un izolator din galeria de metrou, localizat la circa 20 de metri de staţia Tineretului, s-a aprins, duminică seară, transmite România TV. Staţia s-a umplut de fum, motiv pe care călătorii s-au speriat şi au ieşit la suprafaţă. Circulaţia trenurilor a fost oprită pentru scurt timp între staţiile Eroii Revoluţiei şi Tineretului.

05 feb. 2017, 20:29

UPDATE Circulația metroului a revenit la normal, după ce, între stațiile Eroii Revoluției și Tineretului, pe firul 1, a fost străpuns un izolator, care a degajat fum, au declarat, duminică seara, reprezentanții Metrorex.

„În tunel, între stațiile Eroii Revoluției și Tineretului, pe firul 1, a fost străpuns un izolator și a degajat fum. A fost izolată zona respectivă pentru remediere. Echipele de intervenție ale Metrorex sunt la fața locului. Am chemat și echipe ISU, conform procedurilor”, au spus aceștia, potrivit Agerpres.

S-a circulat în pendulă pe firul 2, între Brâncoveanu și Piața Unirii 2, și pe firul 1 între Brâncoveanu și Berceni. De asemenea, s-a circulat în pendulă pe firul 1, între Pipera – Unirii 2.

„Nu au fost evacuări”, au precizat reprezentanții Metrorex.

–––––––––––––––––––

Pompierii s-au deplasat, duminică seară, în subteran la stația de metrou Tineretului, fiind sesizați că se simte miros de fum, au anunțat oficialii ISU București. La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD, o mașină de descarcerare.

FOTO: Libertatea

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov, Daniel Vasile, a declarat că s-a aprins un izolator aflat în galeria de metrou, la aproximativ 20 metri de peronul staţiei Tineretului, iar pentru stingerea acestuia a fost folosit un stingător.

În urma acestui incident nu a fost necesară evacuarea călătorilor din staţia Tineretului, unde s-a circulat pe un singur fir.