INCENDIU la o cabană în Muntele Băişorii. 15 turişti, evacuaţi

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineaţa, la o cabană în staţiunea Muntele Băişorii. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, incendiul se manifestă în jurul hornului şi ar fi pornit de la soba de teracotă. 

07 feb. 2015, 08:34
INCENDIU la o cabană în Muntele Băişorii. 15 turişti, evacuaţi

Potrivit primelor informaţii, în cabană se afla un grup de 15 turişti, dar din fericire, nu s-au înregistrat victime, scrie monitorulcj.ro. O persoană a făcut atac de panică. Pompierii susţin că cele 15 persoane aflate în cabană au ieşit pe picioarele lor din cabană şi au sunat la 112 după ce au observat că iese fum printr-un perete.

Citeşte şi China: Cel puţin 17 morţi în urma unui incendiu într-un centru comercial

„Colegii mei se află la faţa locului pentru lichidarea incendiului. Se lucrează pentru stingerea izolaţiei din perete care arde mocnit pe circa 10 mp. Din fericire, nu a fost unul de proporţii, persoanele care se aflau înauntru au observat că iese fum prin perete şi au sunat la 112. Toate cele 15 persoane care cunt cazate în cabană s-au evacuat în siguranţă. Respectivul perete a fost spart pentru a determina cauza incendiului”, a informat ISU Cluj.