Incendii devastatoare în Capitală. Două persoane au fost carbonizate

Două incendii au izbucnit vineri noapte, în Capitală. În cartierul Bucureştii Noi un bărbat şi-a dat foc la casă şi a murit carbonizat. Pentru a se salva, fratele victimei şi soţia au sărit pe geam de la mansardă şi şi-au rupt picioarele. Un alt incendiu a avut loc la un bloc din Pantelimon, unde un bărbat a fost găsit carbonizat.

17 feb. 2018, 06:04
Incendii devastatoare în Capitală. Două persoane au fost carbonizate

Primul incendiu a avut loc în cartierul Bucureştii Noi. În locuinţă se aflau 5 persoane, iar potrivit anchetatorilor incendiul a fost provocat de un membru al familiei cunoscut cu probleme psihice. Bărbatul a murit carbonizat. La mansarda locuinţei se aflau fratele victimei şi soţia sa care au sărit de la mansardă pentru a se salva. Ei au suferit fracturi la picioare şi au fost transportaţi la spital.

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale cu apa şi spumă şi au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cum a dat foc la casă bărbatul de 32 de ani.

Al doilea incendiu a avut loc într-un bloc din cartierul Pantelimon. Un bărbat de 62 de ani a fost găsit carbonizat în apartamentul său după ce pompierii au stins incendiul.

Citeşte şi Incendiu violent, bătrân găsit carbonizat