Incendiu la o hală dezafectată din Copşa Mică. Intervenţie cu patru autospeciale

Un incendiu a izbucnit, joi după-amiază, la o hală dezafectată din oraşul Copşa Mică, judeţul Sibiu, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit, iar pentru stingerea acestuia pompierii au intervenit, timp de aproximativ două ore, cu patru autospeciale.

RomaniaTV.net
01 mart. 2012, 15:15
Incendiu la o hală dezafectată din Copşa Mică. Intervenţie cu patru autospeciale

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, incendiul a izbucnit la o hală care a aparţinut societăţii Sometra din Copşa Mică, fără a exista persoane rănite, potrivit Mediafax.

Hala este dezafectată, iar incendiul a afectat aproximativ jumătate din suprafaţa de 4.000 de metri pătraţi a acesteia.

Fumul degajat a fost foarte dens şi vizibil de la zeci de metri depărtare, iar pentru stingerea incendiului au intervenit patru autospeciale, trei de la Mediaş, una de la Sibiu şi voluntari din Copşa Mică.

După aproximativ două ore, pompierii au reuşit să stingă flăcările.

„S-a acţionat cu patru utilaje de stingere a incendiului la o hală în care se află piatră şi pământ. Se pare că posibila cauză a izbucnirii focului a fost un scurt- circuit, dar acest lucru îl vom afla în urma unei analize a unei comisii de anchetă care se va întruni în curând”, a declarat Silviu Albişor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.