INCENDIU la o hală dezafectată din Suceava. Un tânăr a ajuns la spital

Un incendiu a avut loc, luni dimineaţa, la o hală dezafectată de pe Calea Unirii din municipiul Suceava care aparţine unei societăţi comerciale.

07 nov. 2016, 11:30
INCENDIU la o hală dezafectată din Suceava. Un tânăr a ajuns la spital

Pompierii au intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. La sosirea echipajelor, ardeau mocnit materiale plastice şi deşeuri, aflate în interiorul halei, în spaţii destinate pentru birouri, pe o suprafaţă de aproximativ 500 metri pătraţi, existând pericolul de propagare şi la alte bunuri depozitate, scrie suceavanews.ro.

„Incendiul se manifesta cu degajări mari de fum şi gaze toxice, iar martorii aflaţi la faţa locului au declarat că în interior există o persoană care nu a mai reuşit să iasă. Salvatorii au constituit echipe de căutare-salvare şi au intrat în spaţiile inundate cu fum. La scurt timp au identificat un tânăr de 19 ani care era în stare de inconştienţă. Acesta a fost evacuat şi a fost preluat de echipajul SMURD. DUpă ce i s-a acordat primul ajutor, tânărul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava pentru investigaţii suplimentare şi tratament”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucovina, plt. adj. Alin Găleată.

Cel mai probabil, focul a fost pus intenţionat.

Citeşte şi Incendiu într-o parcare, la Bacău. Şase TIR-uri s-au făcut scrum