Incendiu la o mașină Toyota Prius hibrid în Cluj. Un cadavru carbonizat a fost găsit în interior

Pompierii de la Detașamentul Huedin au fost solicitați luni să stingă un incendiu care s-a manifestat la un autoturism hibrid pe raza localității Leghia, județul Cluj. Din păcate, în interiorul vehiculului a fost găsit un cadavru carbonizat.

06 iun. 2023, 08:52
Incendiu la o mașină Toyota Prius hibrid în Cluj. Un cadavru carbonizat a fost găsit în interior

Un incendiu a izbucnit luni la o mașină hibrid la Leghia, județul Cluj. Când pompierii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul.

După stingerea flăcărilor, forțele de intervenție au constatat faptul că în autoturism Toyota Prius se afla un cadavru carbonizat.

Citește și: Incendiu puternic la mănăstirea Turnu din Prahova. A fost afectată şi casa parohială

„Pompierii de la Detașamentul Huedin au fost solicitați să stingă un incendiu care s-a manifestat la un autoturism hibrid situat pe raza localității Leghia. La misiune a luat parte echipajul de la Garda de Intervenție Aghireșu. Când pompierii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul. După stingerea flăcărilor, forțele noastre au constatat faptul că în autoturism se afla o persoană carbonizată”, au transmis, luni seara, reprezentanții ISU Cluj.

Citește și: Accident cumplit în Giurgiu. O femeie şi un bărbat au murit pe loc, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat

Cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare, potrivit gherlainfo.ro.